Dit is ons Blog

Moodus Mirror

Moodus mirror.

Wij zijn inmiddels twee jaar bezig met het (door)ontwikkelen van de Moodus zuil. Het komt regelmatig voor dat we met het team aan het sparren zijn over nieuwe implementatie mogelijkheden van ons product. Zodoende waren wij aan het brainstormen voor een alternatief voor een ‘recensie apparaat’ welke wij regelmatig tegenkomen in openbare toiletten. Op de weg naar ons kantoor hadden wij in een tankstation een klein plastic apparaatje zien hangen.  Deze hing bij de handendroger met de vraag er boven ‘hoe schoon waren onze toiletten’ met daaronder de mogelijkheid om op een groene happy-smiley te drukken, een oranje medium-happy of een rode not-happy smiley. Goed om de hygiëne op deze manier te monitoren. Echter vroegen wij ons direct af wie er op een knopje gaat drukken zonder te weten of de voorgaande respondent zijn handen heeft gewassen. Wij in ieder geval niet!

Na wat ideeën uitwisselen tijdens de lunch kwamen wij op het idee om een systeem te maken waarbij het niet nodig is om ‘iets fysieks’ aan te raken. En als we toch bezig zijn, waarom verwerken wij ons hele product niet in een spiegel? Op deze manier hoeft er niks aan de muren te hangen dat niet in een toilet thuis hoort. Zo gezegd zo gedaan! Twee weken later is ons prototype klaar. Met enige trots wordt dit innovatieve product in januari 2019 gepresenteerd op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer https://www.vakbeursfacilitair.nl

Zie hier links het ontwerp. Benieuwd naar het eindresultaat? kom langs op de beurs facilitair en gebouwbeheer 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn