Dit is ons Blog

Touchscreen moe

Touchscreen moe.

Mensen vragen mij vaak waarom er geen touchscreen op de Moodus zuil zit, of waarom wij niet onze software op tablets zetten. Dit zijn goede vragen. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die dit wel doen. Echter zal in mijn visie de response op een tablet altijd lager zijn dan op onze zuil. Dit komt mede omdat alles touchscreen is tegenwoordig, van onze telefoons, parkeermeters tot de schoolborden aan toe. Terwijl er niks lekkerder is dan af en toe een knop in te drukken.

En na het achterlaten van een review heb je het gevoel wezenlijk een response te hebben gegeven. Bij een koude glasplaat ontbreekt dat gevoel compleet. Daarnaast is de kans dat je response op een touchscreen niet geregistreerd wordt aanzienlijk groter dan met de fysieke knoppen. Om het gevoel van prettige tactiliteit nog verder te vergroten hebben wij er voor gekozen om knoppen uit arcade machines te gebruiken. Deze zijn er voor ontworpen om vaak (en niet altijd even zachtaardig) te worden ingedrukt. En écht het gevoel geven dat je een knop hebt ingedrukt. Perfect voor de Moodus zuil!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn