Dit is ons Blog

Nieuwe Functie: Branching

Eind van deze maand lanceren we een nieuwe functie genaamd ‘branching’, een super krachtige tool! Het door de gebruiker gegeven antwoord bepaald namelijk de daaropvolgende vraag.

Stel: u vraagt of uw bezoeker tevreden is, de bezoeker antwoord met ‘nee’. De daaropvolgende vraag is daarom: ‘waar bent u niet tevreden over?’ De bezoeker kan wederom een selectie maken, en kiest voor: ‘de hygiëne was ondermaats’. De daaropvolgende vraag is dan: ‘waar was de hygiëne ondermaats’, etc. 

Op deze manier kunt u binnen één enquête direct tot de pijnpunten binnen uw organisatie komen. En de gebruiker hoeft uiteindelijk maar 4 keer een knop in te drukken, waar hij effectief maar 30 seconden mee bezig zal zijn!

Het voorbeeld hierboven gebruikt twee mogelijke invoervelden, waardoor je na vijf vragen 16 verschillende uitkomsten hebt. Wij gebruiken vijf invoervelden, bij ons zou je in theorie na vijf vragen 625 mogelijke uitkomsten hebben! In ieder geval genoeg mogelijkheden tot het samenstellen van een complexe enquête!

Maar het hoeft natuurlijk niet alleen maar om ‘pijnpunten’ te gaan. Er kan ook gevraagd worden waarom men wél tevreden is, dat kan dan bijvoorbeeld weer gekoppeld worden aan de leeftijd en de provincie waar iemand vandaan komt. Zodat u bij kan houden wie uw meest gelukkige doelgroep is! En dit kan allemaal zonder dat de bezoeker ook maar één letter hoeft te typen! Snel, effectief en fijn voor uw bezoekers!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn