Dit is ons Blog

Nieuwe software!

Afgelopen week hebben we een geheel nieuwe versie van onze software gelanceerd. Met deze nieuwe versie is het online systeem nóg mooier en gebruiksvriendelijker geworden! Verder hebben we een groot aantal functionaliteiten toegevoegd. Waar we laatst al hebben verteld over de kracht van branching, vertel ik nu graag meer over de nieuwe interface.

We hebben het opstellen van een enquête nu compleet visueel gemaakt. Vooraf aangemaakte vragen (groen) kan je nu in chronologische volgorde de vragenlijst in slepen. Als je een conditionele vraag wil instellen sleep je een oranje blok onder de gestelde vraag, en geef je de ‘condities’ aan, de conditionele vraag zelf sleep je dan weer ‘in’ het oranje blok. Op deze manier hebben we het voor elkaar gekregen om relatief complexe vragenlijsten visueel overzichtelijk te maken.

Verder is er nu ook de optie om een mededeling te tonen op de zuil. Bijvoorbeeld om weer te geven hoe lang het invullen van de vragenlijst ongeveer in beslag gaat nemen. Hiervoor sleep je een blauw blok in de enquête. 

Om de vragenlijst af te sluiten sleep je als laatst een rood blok in de enquête, waarmee je direct de respondent kan bedanken voor zijn tijd.

Zodra je tevreden bent met de aangemaakte vragenlijst kan je de deze gaan inplannen op een Moodus zuil. Dit doe je middels een agendafunctie waar je de begin- en eindtijd instelt. Vervolgens selecteer je op welke zuil(en) deze vragenlijst moet draaien en klik je op toevoegen. Nu ben je klaar om data te verzamelen!

In onze volgende blogpost zal ik uitweiden over hoe wij in de nieuwe software de vergaarde data visualiseren. En op welke manieren je deze data kan analyseren.

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn