Dit is ons Blog

Geschreven reacties

Om onze zuilen zo intuïtief en actief mogelijk te houden hebben wij er voor gekozen om met vijf fysieke knoppen te werken om de gestelde vragen te beantwoorden. Het blijft overzichtelijk en statistisch gezien is een vijfpuntsschaal superieur. En met alle functies die we hebben toegevoegd in o.a. de nieuwe software kunnen er alsnog zeer complexe vragenreeksen gesteld worden, wat diepgaande inzichten geeft in de mening van je bezoekers. 

Het enige dat niet mogelijk is met de huidige interface van onze zuilen is het opvragen van geschreven reacties. Waar dit soms wel wenselijk kan zijn! Aangezien het soms verhelderend kan zijn om de ongefilterde meningen van uw bezoekers te lezen, of dit nou positief of negatief is.

Daar hebben wij nu wat op gevonden!. Hiervoor hoeven we gelukkig geen toetsenbord aan onze zuilen toe te voegen, aangezien iedereen permanent een mini-toetsenbord op zak heeft. 

Het enige dat bezoekers die graag een geschreven reactie willen achterlaten hoeven te doen is de Quick Response code op het achterbord van de zuil te scannen. Ze worden dan automatisch doorverwezen naar een online omgeving waar ze anoniem een geschreven bericht kunnen achterlaten. Dit komt dan vervolgens in de inbox van uw persoonlijke Moodus dashboard terecht.  

De kracht van deze toevoeging zit hem in de synergie met de Moodus zuil. Je kan hiermee namelijk de geschreven reacties in context met de algehele tevredenheid van dat moment plaatsen. Waardoor je je bezoekers nog beter leert begrijpen!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn