Dit is ons Blog

Start officieel partnerschap met EW Facility Services

Met grote trots presenteren wij onze nieuwe samenwerkingspartner, EW facility services!

 

EW facility services
Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen de dienstverlening van EW Facility Services. De beleving van de eindgebruiker is voor de multi service facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat zij voor het creëren van de ultieme gastbeleving. Met een focus op schoonmaakdienstverlening biedt zij aanvullende diensten die hier eveneens een tastbare en positieve bijdrage aan leveren. Op deze wijze bedient de organisatie opdrachtgevers in de marktsegmenten hotels, kantoren, high traffic en zorg.

Om te kunnen excelleren met innovatieve facilitaire hospitality concepten heeft EW Facility Services een continue focus op het verbeteren en vernieuwen van bestaande processen, producten en diensten. De recente enthousiaste samenwerking met Moodus is hier een absoluut voorbeeld van.

Kimberley Roersma, Business Development Manager bij EW Facility Services:
“De ultieme gastbeleving staat bij ons altijd centraal. Deze interactieve zuilen van Moodus geven onze organisatie en de opdrachtgever direct inzicht in de beleving en tevredenheid van medewerkers en bezoekers. Met deze waardevolle data krijgen wij tastbare handvatten om unieke (gast)gerichte acties te ondernemen om operationeel te excelleren en transparante hospitality te bieden.”

Moodus:
Ew facility services is een prachtig bedrijf, en binnen de facilitaire dienstverlening zelfs marktleider in de hotelbranche! Daarom zijn wij extra trots op dit partnerschap. Wij kijken er erg naar uit om bij te dragen aan het verwezenlijken van de ultieme gastbeleving!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn