Dit is ons Blog

Virtuele zuil

Aangezien onze software elke update geavanceerder wordt. We steeds meer functionaliteiten toevoegen en we onze gebruikers hiermee steeds meer tools geven om op de meest efficiënte manier klantdata te vergaren. Werd het tijd voor een nieuwe functie, namelijk, de ‘virtuele zuil’. Hierdoor is het mogelijk om de ingestelde vragenlijst eerst op een virtuele zuil te testen alvorens je deze enquête instelt op de fysieke zuilen.

Met de komst van branching hebben wij het instellen van conditionele vragen mogelijk gemaakt. Dit stelt men in staat om afhankelijk van het gegeven antwoord, de respondent een nieuwe (hieraan gelieerde) vraag te presenteren. Maar zoals je begrijpt, met vijf mogelijk te geven antwoorden, kun je bij twee conditionele vragen al vijfentwintig mogelijke eindresultaten behalen. Daarom is het wel zo fijn dat je nu de vragenlijst virtueel kan doorlopen voordat je deze verstuurd naar jouw zuil op locatie.

Online enquête

Een volgende stap in het gebruik van de virtuele zuil is de implementatie in online vragenlijsten. 

In plaats van de standaard lijsten die doorgaans worden verstuurt, bieden wij binnenkort de mogelijkheid om de enquête die u fysiek op uw zuilen heeft draaien, ook middels de virtuele zuil bij uw online clientèle kunt afnemen. 

We merken namelijk dat het gamificatie element van onze virtuele zuil ervoor zorgt dat de conversie een stuk hoger ligt dan bij conventionele online vragenlijsten.
Daarnaast zorgt deze functie ervoor dat de opgehaalde data naadloos in uw dashboard gecombineerd kan worden met de offline vragenlijst. Uiteraard kan er achteraf gefilterd worden op afkomst van de recensies om eventuele statistische discrepanties aan te tonen. 

Ben je benieuwd geworden naar onze software? Bel ons, of stuur een mailtje en wij zorgen ervoor dat je vandaag nog je inloggegevens krijgt om onze software uit te testen.