Dit is ons Blog

Moodus lanceert Moodus Give en Rondjevoordezaak.com

Moodus lanceert Moodus Give en Rondjevoordezaak.com om de zorg, culturele instellingen en horeca te ondersteunen met donaties

Nu de gigantische impact van Covid-19 op veel sectoren steeds duidelijker wordt, groeit bij de bevolking ook het draagvlak om deze noodlijdende organisaties te ondersteunen. Vaak is het echter complex om deze sectoren die hard zijn getroffen en/of in de voorlinie staan bij de bestrijding van het virus financieel te ondersteunen. Sommige instellingen kunnen niet zomaar fooien aannemen (zorg/musea) en de horeca worstelt met manieren om om iets extra’s te ontvangen van hun gasten.

Moodus wil hier graag bij helpen en heeft daarom Moodus Give gelanceerd. Met Moodus Give maken wij het mogelijk om snel, eenvoudig en op een sympathieke manier donaties op te halen.

Wat is Moodus Give

Moodus Give is een terminal die geplaatst op een bar, balie (of waar er maar een stopcontact aanwezig is) contactloze betalingen accepteert van alle kaarten en devices.
We hebben hier twee versies van ontwikkeld:

        Moodus Give basis: bezoekers doneren contactloos met pinpas of mobiele telefoon (NFC) een vooraf ingesteld vast bedrag. Gaat super snel en werkt zeer intuïtief.

        Moodus Give + : naast de functionaliteiten die de basisversie heeft kunnen bezoekers bij Moodus Give + het bedrag ook eenvoudig aanpassen naar drie optionele vooringestelde bedragen.

Wat zijn kosten van  Moodus Give

Moodus Give basis kost €0,99 per dag, de Moodus Give + variant kost €1,15 per dag. Deze kosten dekken de hardware, promotiebord en klantenservice. Daarnaast rekenen we een vast bedrag per donatie (€0,25) voor bank en betaalservice kosten. Donaties worden direct op de gewenste rekening gestort.

Rondjevoordezaak.com

Voor de horeca hebben we een aparte site opgezet met passende campagne en promotieborden. Met de campagne Rondje voor de Zaak  moedigen we horecabezoekers aan om geld te doneren. Dit is geen fooi, maar een donatie die bedoeld is om de horeca ondernemer te ondersteunen. Horecazaken kunnen vanaf vandaag de Rondje voor de Zaak terminals bestellen.