Dit is ons Blog

Leadgeneratie

Of u nu verantwoordelijk bent voor de marketing van een museum, winkel of andere instelling, het genereren van kwalitatieve leads is vaak best een uitdaging. Zeker als het om offline leads gaat!

Het uitdelen van krasloten waarbij mensen eerst online hun e-mailadres moeten invullen alvorens ze te zien krijgen dat ze waarschijnlijk niets gewonnen hebben is gewoonweg irritant. Face to face acquisitie werkt doorgaans goed, maar is kostbaar en niet mogelijk in de huidige tijd waarin we ons bevinden. En het opkopen van maillijsten is (gelukkig) door de AVG wetgeving niet meer mogelijk.

Dit is dé reden waarom wij een nieuwe functie in onze zuilen hebben gebouwd! Onze nieuwe leadgeneratie tool biedt u de mogelijkheid om na het uitvoeren van uw klanttevredenheidsmeting te vragen naar de gegevens van de respondent. Naast het feit dat u hierdoor nu uw bezoekers eenvoudig en ‘met toestemming’ kan benaderen. Kan deze tool ook duidelijk inzicht in de demografische gegevens van uw bezoekers bieden! U kunt naast de contactgegevens namelijk ook vragen naar leeftijd, woonplaats, postcode en eventueel andere interessante data.

En hoewel wij 100% geloven in de kracht van onze fysieke knoppen, zou dit simpelweg te complex worden om met vijf knoppen in te vullen. Gelukkig zit er stiekem ook een touchscreen op onze zuil 😉

Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan contact met ons op!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn