Facilitair

Facilitair

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers, simpelweg door ernaar te vragen. 

Wij geloven dat gebruikers van uw gebouw uw beste adviseurs zijn.

Een prettig gebouw kent vele aspecten. Hoe is de klimaatbeheersing? Heeft de kantine een goed aanbod? Is het gebouw schoon? En hoe ervaren gebruikers hun werkplek?  Omdat er zoveel zaken komen kijken bij facilitair management is het goed om te weten op welke terreinen het facilitair bedrijf goed scoort, en waar er nog winst te behalen is. Daarachter komen is van groot belang voor uw interne processen en keuzes voor bedrijfsvoering. Want waar gaat u in investeren? Wat kan er beter? Vraag naar de mening van de mensen die het gebouw gebruiken!

Maar hoe krijgt u snel, realtime en betaalbaar inzicht in die meningen en verwachtingen? Kwalitatieve onderzoeken en online surveys hebben een relatief lange doorlooptijd en zijn kostbaar. Moodus heeft de oplossing. Met onze zuil en software kunt u bij elk onderdeel van uw organisatie snel en eenvoudig feedback vragen. Wanneer u aanpassingen doet aan uw processen kunt u direct meten hoe de mensen die aanpassing hebben ervaren. Zo blijft u in dialoog met de gebruikers van uw gebouw en houdt u uw bedrijfsprocessen up to date.

Gratis uitproberen

EW facility services

Lees hier over onze samenwerking met EW Facility services. Kimberley Roersma, Business Development Manager bij EW Facility legt uit hoe ze door middel van Moodus

EW-Facility-serv.-logo-liggend-FC

Til uw bezoekersgeluk naar een hoger niveau

Verkrijg realtime inzicht in bezoekersgeluk door uw bezoekers mee te laten praten. Elke dag en over elk onderwerp. Bespaar hiermee tijd en kosten op uw reguliere onderzoek.

Meet - analyseer - verbeter

Met Moodus is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend.

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

meet analyseer verbeter 3

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn