Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Tevredenheidsonderzoeken op de
meest patiëntvriendelijke manier!

Hoe ervaren uw patiënten de zorg in uw instelling? Zijn afdelingen goed te vinden? Wat vinden zij van de faciliteiten? Kortom, voelen zij dat hun zorg bij u in goede handen is? Ziekenhuizen zijn veelal verplicht om patiënttevredenheid-onderzoeken te doen. Zo is landelijk te evalueren waar de kwaliteit van zorg te verbeteren is en bovendien kunt u zien hoe u scoort ten opzichte van andere instellingen in uw branche. Deze informatie is essentieel voor het goed besturen van uw organisatie.

Maar hoe krijgt u snel, realtime en betaalbaar inzicht in de ervaringen en verwachtingen van patiënten en bezoekers? Sinds de invoering van de AVG wetgeving is het immers lastiger om patiënten te benaderen voor online enquêtes. En traditioneel onderzoek heeft vaak een lange doorlooptijd en is kostbaar. Moodus heeft de oplossing! Met onze zuil en software kunt u niet alleen de algemene tevredenheid meten, maar ook de vragenlijsten van de verplichte onderzoeken afnemen.

 

Langeland ziekenhuis

Lees hier ons interview met Astrid Tabak, adviseur kwaliteit en veiligheid van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer, over haar ervaring met Moodus.

langeland rond img

Tevredenheidsonderzoeken en de AVG.

Waar u voorheen na een behandeling gemakkelijk een vragenlijst kon sturen naar de patiënt is dat met de nieuwe AVG wetgeving helaas niet meer zo eenvoudig. Met de Moodus zuilen heeft u dit probleem niet, omdat u direct op locatie meet!

slotje
IMPROVE2

Kort-cyclisch verbeteren

Met de Moodus zuil is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw patiënten of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

Meet elk aspect van de patiëntenervaring direct en krijg realtime inzichten

Of u nou een gevalideerde vragenlijst wilt afnemen of benieuwd bent hoe uw processen gewaardeerd worden. Met de Moodus zuilen kunt u snel en gemakkelijk zelf uw onderzoeken uitzetten. Resultaten krijgt u realtime teruggekoppeld.  En dit zonder tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

patient traject donkerelijn

Vraag nu uw sectorspecifieke brochure aan of plan direct een vrijblijvende demoweek