Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw patiënten, simpelweg door ernaar te vragen. 

Tevredenheidsonderzoeken op de meest patiëntvriendelijke manier!

Hoe ervaren uw patiënten de zorg in uw instelling? Zijn afdelingen goed te vinden? Wat vinden zij van de faciliteiten? Kortom, voelen zij dat hun zorg bij u in goede handen is? Ziekenhuizen zijn veelal verplicht om patiënttevredenheid-onderzoeken te doen. Zo is landelijk te evalueren waar de kwaliteit van zorg te verbeteren is en bovendien kunt u zien hoe u scoort ten opzichte van andere instellingen in uw branche. Deze informatie is essentieel voor het goed besturen van uw organisatie.

Maar hoe krijgt u snel, realtime en betaalbaar inzicht in de ervaringen en verwachtingen van patiënten en bezoekers? Sinds de invoering van de AVG wetgeving is het immers lastiger om patiënten te benaderen voor online enquêtes. En traditioneel onderzoek heeft vaak een lange doorlooptijd en is kostbaar. Moodus heeft de oplossing! Met onze zuil en software kunt u niet alleen de algemene tevredenheid meten, maar ook de vragenlijsten van de verplichte onderzoeken afnemen.

Gratis uitproberen

Langeland ziekenhuis

Lees hier ons interview met Astrid Tabak, adviseur kwaliteit en veiligheid van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer, over haar ervaring met Moodus.

langeland rond

Tevredenheidsonderzoeken en de AVG.

Waar u voorheen na een behandeling gemakkelijk een vragenlijst kon sturen naar de patiënt is dat met de nieuwe AVG wetgeving helaas niet meer zo eenvoudig. Met de Moodus zuilen heeft u dit probleem niet, omdat u direct op locatie meet!​

Meet elk aspect van de patiëntenervaring

Verkrijg feedback van elke demografie binnen uw instelling

Door lange gecompliceerde onderzoeken te elimineren en het geven van feedback toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken, kunnen zelfs oudere patiënten gemakkelijk hun mening delen.

Daarnaast is het mogelijk om uw onderzoeken in elke gewenste taal uit te zetten.

Betrek uw personeel bij kwaliteitmetingen


Dankzij de opgehaalde data kan uw personeel duidelijk zien hoe de kwaliteit van de door hen geleverde zorg de patiëntervaring beïnvloed. 

Het betrekken van uw personeel bij verbetertrajecten helpt daarnaast bij het creëren van een gelukkige en veilige omgeving voor patiënten en bezoekers.

Kort-cyclisch verbeterenMet de Moodus zuil is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw patiënten of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

Meet - analyseer - verbeter

Met Moodus is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend.

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

meet analyseer verbeter 3

Creëer ook gelukkigere patienten

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn