Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Creëer de best mogelijke ervaring voor je patiënten, simpelweg door ernaar te vragen. 

Tevredenheidsonderzoeken op de meest patiëntvriendelijke manier!

Wij komen zelf uit de zorg en hebben ervaren dat het uitvoeren van patiënt tevredenheidsonderzoeken een arbeidsintensief proces is. Daarnaast is het maar de vraag of je voldoende respons krijgt. Daarom hebben wij een systeem ontwikkeld dat:

Benieuwd hoe het werkt?
Vraag een gratis account aan en ervaar zelf het gemak

Tools voor de zorg

Je patiënt direct na afloop van een consult of behandeling naar zijn of haar ervaring vragen. Van losse vragen tot uitgebreide enquêtes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verhoog je responspercentage nog verder door parallel aan je offline meetmomenten nu ook je enquête online te versturen. Of te integreren in je website.

Meet elk aspect van de patiëntenervaring

Door lange gecompliceerde onderzoeken te elimineren en het geven van feedback toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken, kunnen zelfs oudere patiënten gemakkelijk hun mening delen.

Daarnaast is het mogelijk om je onderzoeken in elke gewenste taal uit te zetten.

Dankzij de opgehaalde data kan je personeel duidelijk zien hoe de kwaliteit van de door hen geleverde zorg de patiëntervaring beïnvloed. 

Het betrekken van je personeel bij verbetertrajecten helpt daarnaast bij het creëren van een gelukkige en veilige omgeving voor patiënten en bezoekers.

Met de Moodus zuil is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door jou gesignaleerde trend

Heb je een actie ondernomen doordat je iets is opgevallen in de metingen? Stel de vraag opnieuw en verifieer direct bij je patiënten of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

Totaal inzicht

• Moodus RD • WEB 
(1 jaar contract)

Deze instellingen gingen je voor

download
45921_nl_nmtimage
ll logo

Langeland ziekenhuis

Lees hier ons interview met Astrid Tabak, adviseur kwaliteit en veiligheid van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer, over haar ervaring met Moodus.
langeland rond

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn