Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Vraag
Analyseer
Verbeter

ipad drawn Moodus

Vraag

Een goede meting begint bij het stellen van de juiste vragen. In het Moodus dashboard heeft u een eigen omgeving waarin u uw vragen kunt invoeren. Daarna stelt u een bedank-scherm in dat gebruikers te zien krijgen na het geven van hun mening.

Analyseer

In hetzelfde dashboard kunt u realtime uw zojuist verkregen data inzien. Mocht het nodig zijn, dan kunt u direct uw onderzoek verdiepen door extra vragen rond een specifiek topic in te voeren. Zo kunt u snel tot de kern van een ‘probleem’ komen.

Verbeter

Gebruik de opgehaalde data om aanpassingen te doen aan de door u onderzochte casus. En stel uw vraag nog een keer om te kijken of deze aanpassingen het gewenste effect hebben gehad.

Verschillende manieren van vragen

Stel in uw persoonlijk dashboard in of u een enkele vraag stelt, of wellicht een complete enquête.

Enkel

Enkel

Stel doorlopend een enkele vraag​.

Lineair

Lineair

Stel een reeks vragen aan dezelfde persoon. Aan het einde van de vragen krijgt de respondent een dank bericht

Roulette

Roulette

Stel een reeks vragen, maar in dit geval kan een nieuwe respondent doorgaan waar de ander is opgehouden​.​

Vertakking

Vertakking

Stel vervolgvragen in om het waarom achter tevredenheid of ontevredenheid te achterhalen. De vervolgvraag wordt automatisch gesteld nadat het systeem een gemiddelde waardering heeft waargenomen.​

Waar u ook bent

Rapportage

 

In het Moodus dashboard heeft u direct inzicht in de meningen van uw klanten. Ook is het mogelijk om rapportages in PDF te downloaden of ze periodiek te ontvangen in uw e-mail. Verder kunt u data in uw eigen BI systeem inladen door een CSV bestand te downloaden.

Agenda

 

Met onze ingebouwde agenda is het mogelijk om vragen tot ver in de toekomst in te plannen.

Untitled-1

Design

Blikvanger

 

Wij vinden naast de functionaliteit van ons product het design net zo belangrijk. Onze zuil mag niet misstaan in uw bedrijf.  Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan een product te ontwikkelen dat er mooi uitziet. De Moodus zuil is bovendien aan te passen naar uw huisstijl!