Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Vraag
Analyseer
Verbeter

ipad drawn Moodus

Vraag

Een goede meting begint bij het stellen van de juiste vragen. In het Moodus dashboard heeft u een eigen omgeving waarin u uw vragen kunt invoeren. Daarna stelt u een bedank-scherm in dat gebruikers te zien krijgen na het geven van hun mening.

Analyseer

In hetzelfde dashboard kunt u realtime uw zojuist verkregen data inzien. Mocht het nodig zijn, dan kunt u direct uw onderzoek verdiepen door extra vragen rond een specifiek topic in te voeren. Zo kunt u snel tot de kern van een ‘probleem’ komen.

Verbeter

Gebruik de opgehaalde data om aanpassingen te doen aan de door u onderzochte casus. En stel uw vraag nog een keer om te kijken of deze aanpassingen het gewenste effect hebben gehad.

Verschillende manieren van vragen

Stel in uw persoonlijk dashboard in of u een enkele vraag stelt, of wellicht een complete enquête.

Enkel

Enkel

Stel doorlopend een enkele vraag​.

Lineair

Lineair

Stel een reeks vragen aan dezelfde persoon. Aan het einde van de vragen krijgt de respondent een dank bericht

Roulette

Roulette

Stel een reeks vragen, maar in dit geval kan een nieuwe respondent doorgaan waar de ander is opgehouden​.​

Vertakking

Vertakking

Stel vervolgvragen in om het waarom achter tevredenheid of ontevredenheid te achterhalen. De vervolgvraag wordt automatisch gesteld nadat het systeem een gemiddelde waardering heeft waargenomen.​

Alles in één dashboard

Onderzoeken

In het Moodus dashboard zet u uw onderzoeken uit, ziet u de resultaten in en beheerd u de aangesloten zuilen. Alles begint bij de vraag, stelt u een enkele vraag, of wilt u uw bezoekers een complete enquête laten doorlopen. Moet dit onderzoek op de zuil bij de ingang of bij de kantine actief zijn. En wat is de doorlooptijd van uw onderzoek.

Trend


Als u dit heeft ingesteld kan het meten beginnen. Bekijk realtime hoe uw bezoekers reageren. Neemt u een negatieve trend waar? Dan kunt u daar direct op acteren!

Rapportage

In het Moodus dashboard heeft u direct
inzicht in de opgehaalde resultaten.
Ook is het mogelijk om rapportages als
PDF te downloaden of ze in uw eigen
BI systeem in te laden middels een .csv
bestand.

Agenda


Met onze ingebouwde agenda
functionaliteit is het mogelijk om
enquêtes tot ver in de toekomst in te
plannen.

Design

Blikvanger

 

Wij vinden naast de functionaliteit van ons product het design net zo belangrijk. Onze zuil mag niet misstaan in uw bedrijf.  Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan een product te ontwikkelen dat er mooi uitziet. De Moodus zuil is bovendien aan te passen naar uw huisstijl!
render 2019 klein