Moodus give voor gebedshuizen

Gebedshuizen

Haal meer donaties op en vergroot het ‘geefgemak’ voor je kerkbezoekers

Donaties voor jouw gebedshuis

Contactloos betalen is sterk in opkomst. Wie heeft er nu nog cash op zak? De ouderwetse collectebus verdwijnt steeds meer uit het straatbeeld. Deze is vervangen door tal van opties: abonnementen, pinterminals, downloadbare apps en tal van andere mogelijkheden.

Wat hebben deze mogelijkheden allemaal gemeen? Ze zijn hoogdrempelig! Je zit vast aan een abonnement, moet je pincode intoetsen (is dat veilig?) of moet eerst een app op je mobiel installeren om een paar euro te storten.

Gevolg: Je loopt donaties mis en de donateur ervaart zelfs een moment van frustratie.

Hoe vaak heb je zelf niet ervaren dat je wel wil doneren, maar niet op de voorgestelde en vaak enige manier.

Moodus Give brengt alles samen:

Meer info?

Vul hieronder je e-mailadres in om een uitgebreide brochure aan te vragen.

Moodus Give:
Het Nieuwe Collecteren

Steeds meer betalingen vinden contactloos plaats. Ook donaties en collectes gaan mee in deze trend, echter lopen deze activiteiten wel achter in deze ontwikkeling. Donateurs willen het wel, het ontbreekt echter aan goede, eenvoudige en betrouwbare opties. De Moodus Give ondersteunt u daarmee. De donaties moeten natuurlijk wel daar terechtkomen waar het nodig is. Ongeacht het gedoneerde bedrag betaal je bij Moodus Give slechts €0,25 per donatie voor het verwerken van de transacties. Het aantal transacties en het gedoneerde bedrag krijg je realtime in beeld met onze online rapportages. Gecollecteerde bedragen worden direct op je bankrekening gestort.

Digitale Collectezak

Ben je gewend om tijdens de dienst te collecteren dan kun je ook kiezen voor de Moodus collectezak, hiermee combineer je zowel contactloos als cash betalen. Heb je liever dat je leden niet tijdens de kerkdienst afgeleid zijn, dan is Moodus Give daar dé oplossing voor. Leden kunnen voor de dienst of na afloop een bedrag doneren. Je plaatst simpelweg de Moodus Give op een herkenbare plek.

Kostenoverzicht

Give Terminal (1 jaar contract)
€ 1,15
per/dag 
€ 0.25  per donatie (voor bank en betalingsverwerking kosten)

Liever eerst even bellen?

Vul hieronder je telefoonnummer in,
wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.