Moodus Research

Moodus Research

Een scala aan tools voor het meten en verbeteren van uw klantervaringen​

Het Dashboard

Hart van onze tools

Hier stelt u uw enquêtes op, van losse vragen tot complete en zelfs vertakkende vragenlijsten. Dit is tevens de plek waar de data binnenkomt en overzichtelijk voor u wordt gesorteerd en geplot. Al onze tools zijn gekoppeld aan dit dashboard, dus u hoeft nooit meer te schakelen tussen verschillende programma’s!

Moodus Dashboard

Moodus RD

Moodus RD brengt de mening van bezoekers in kaart, op locatie en direct ná de ‘ervaring’. Indien u benieuwd bent hoe uw bezoekers reageren op de service, de hygiëne, de tijdelijke collectie of de algehele ervaring, Moodus kan het meten. De slimme zuilen stellen vooraf ingestelde vragen aan uw bezoekers, de data die hieruit voortkomt wordt realtime gepushed naar uw persoonlijke online dashboard. Dit biedt u de mogelijkheid om razendsnel te reageren op trends die u waarneemt. En daarmee de best mogelijke ervaring voor uw klanten te creëren.

klanttevredenheid meten zuil
moodus web online enquetes

Moodus WEB

Met onze krachtige online enquête tool kunt u uw vragenlijsten uitzetten onder al uw contactpersonen. Van multiple choice tot open vragen. Wilt u de enquête ook uitvragen onder uw fysiek aanwezige bezoekers? toon ze dan de automatisch gegenereerde QR code, die hen na het scannen direct naar de online vragenlijst brengt.

Met de komst van deze dienst bieden wij een totaalpakket aan tools om glashelder inzicht te krijgen in de meningen, gedachten en wensen van uw bezoekers!

Moodus NPS+

Het meten van de ‘Net promoter score‘ is nog steeds de meest gebruikte methode om klantloyaliteit te meten. Echter is dit tot op heden altijd een ‘online’ tool geweest. Moodus maakt hem ‘offline’ ! Met NPS+ meet u onder uw fysieke klanten hoe tevreden ze nou écht zijn! U stelt de NPS vraag; Zou u ons aanbevelen aan uw familie, vrienden of collega’s. En uw klant beoordeelt hoe waarschijnlijk het is dat hij of zij dat zou doen. Dit zetten wij om naar een score waardoor u in ons dashboard precies kan bijhouden hoe u er voor staat.
nps klanttevredenheid meten moodus

U bent in goed gezelschap!

De meest vooraanstaande bedrijven maken al gebruik van Moodus

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn