Moodus + vSKBN

Samenwerking

VSKBN is de samenwerking met Moodus aangegaan. Dit heeft geresulteerd in een erg interessante groepskorting voor alle aangesloten kinderboerderijen! (ook kb’s die al gebruik maken van Moodus)

Lees verder om te kijken hoe jullie KB hier van kan profiteren.

Wat is Moodus Give?

Waar voorheen de melkbus nog prima voorzag in de geef-behoefte van de gemiddelde KB bezoeker, is dit tegenwoordig niet meer toereikend. Cash geld wordt bijna niet meer gebruikt en geld afstorten wordt steeds duurder. Dit is de reden dat wij een alternatief hebben gemaakt voor deze melkbus; Moodus Give, de ‘Digitale donatiezuil’. Hiermee kan jullie bezoeker een (kleine) donatie maken met zijn of haar pinpas of telefoon. Deze gift wordt direct overgemaakt op de rekening van jullie KB. Dus jullie hoeven nooit meer cash geld af te storten (en de bijbehorende kosten hiervan te betalen). 

Veilig

Er is geen cash geld meer in omloop. De donaties worden direct op uw rekening bijgeschreven

Contactloos

Uw bezoekers kunnen contactloos doneren met hun pinpas of telefoon.

Flexibel geven

Laat uw bezoekers zelf kiezen hoe en wat ze willen doneren.

Plug 'n' play

U verzorgt een stopcontact, wij doen de rest

Kinderboerderij Westerpark over Moodus

Video afspelen

Het aanbod

Moodus biedt een significante korting aan alle bij vSKBN aangesloten kinderboerderijen. Onder de enige voorwaarde dat minimaal 40 KB’s zich inschrijven. Hiermee kan er inkoopvoordeel behaald worden, waardoor deze korting mogelijk wordt gemaakt. 

Zó snel gaat een donatie!

Video afspelen

Doet jullie kinderboerderij ook mee?
Schrijf je dan in via onderstaand formulier