Over ons

Over ons

Wij creëren de best mogelijke ervaring voor uw klanten, u hoeft ons er simpelweg naar te vragen.

Onze missie

Snel, eenvoudig en volledig inzicht in het geluk en de behoeften en meningen van uw klanten. Wij werken vanuit de wens om klantgeluk op een intelligente, goedkope, snelle en eenvoudige manier te meten. Het Moodus team ontwikkelt zelf de nieuwste technologieën voor het meten van klantgeluk. Het is onze ambitie om het waarom achter tevredenheid of ontevredenheid inzichtelijk te maken. Zodat u precies weet welke processen er goed gaan en welke u kunt aanpassen om het klantgeluk te verbeteren.

Eenvoud is key!

Tevredenheid inzichtelijk krijgen is een grote opgave. Enquêtes via de e-mail, beoordeling via smileys op uw website, onderzoeksbureaus ’s inschakelen voor face to face enquêtes; er zijn veel verschillende manieren om tevredenheid inzichtelijk te krijgen.  

Vaak zijn deze methoden kostbaar, hebben een matige response rate en hebben ze een lange doorlooptijd. Hierdoor is de uitkomst niet altijd actueel. Moodus gelooft in meten op locatie. Dat is de plek waar klanten uw product en/of dienstverlening hebben ervaren. Door op locatie te meten krijgt u de meest relevante en oprechte feedback.  Daarbij is de response rate vele malen hoger dan bij andere methoden van tevredenheidsmeting.

Het Moodus management team

ahmed ali moodus
Ahmed Ali
CEO
T1
Tim Smit
CPO

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn