Partnerprogramma

Partnerprogramma

Creëer de best mogelijke ervaring voor je bezoekers, simpelweg door ernaar te vragen. 

tekening zuil + brains

Allianties smeden

Moodus gelooft heilig in de kracht van samenwerken! Door complementaire kwaliteiten te bundelen zijn wij tot grote dingen in staat en creëer je het fundament om beide diensten te doen groeien. Het is daarom, dat wij onder het motto: “Wij de techniek, jij de inhoud’’ actief op zoek zijn naar een interessante partner.

Twee partners uitgelicht

Goed geschud is een organisatieadviesbureau voor taaie vraagstukken. Zij maken organisaties sterker, zodat ze bereiken wat ze willen bereiken. Het zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten.

Frank Maas
Partner
Goed geschud

Met Moodus en Goed geschud komt het beste van twee werelden samen. Wij kennen de onderwijswereld als onze broekzak. Door deze kennis te combineren met de innovatiekracht van Moodus ontstaat er veel moois. Door het inzetten van de meetinstrumenten van Moodus wordt de impact van de interventies van Goed geschud nog duidelijker.

Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen de dienstverlening van EW Facility Services. De beleving van de eindgebruiker is voor de multi service facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat zij voor het creëren van de ultieme gastbeleving. 

Kimberley Roersma
Business Development Manager
EW Facility Services​

“De ultieme gastbeleving staat bij ons altijd centraal. Deze interactieve zuilen van Moodus geven onze organisatie en de opdrachtgever direct inzicht in de beleving en tevredenheid van medewerkers en bezoekers. Met deze waardevolle data krijgen wij tastbare handvatten om unieke (gast)gerichte acties te ondernemen om operationeel te excelleren en transparante hospitality te bieden.”

Word ook partner!

Moodus de techniek, jij de inhoud!

Branded Moodus producten

Moodus in de huisstijl van jou,
of je klanten

Lead sharing

Onze Leads die binnen de sector of regio van een aangesloten partner vallen stellen wij graag aan elkaar voor.

Ondersteuning van marketing en sales

Je krijgt toegang tot al onze marketing uitingen, zoals presentaties en sector specifieke brochures.

Samen sterker

Samen ontwikkelen we schaalbare sector specifieke oplossingen.

Tevens betrekken wij je graag bij de doorontwikkeling van onze producten.

Technische ondersteuning

Moodus’ support staat voor je klaar om u te ondersteunen bij de verkoop en implementatie van Moodus.

Je krijgt een vaste accountmanager waar je terecht kunt voor al je vragen.

Trainingen en kennisdagen

We organiseren trainings- en kennisdagen, zodat jij en je medewerkers de tools en kennis hebben om Moodus producten te verkopen en te implementeren.

Partner programma's

Reseller partner

Reseller partners verbreden hun portfolio met de Moodus productlijn. Ze worden gelicentieerd ‘Moodus’ wederverkoper en bieden eerstelijns support aan klanten.

Ze kunnen er voor kiezen om de gehele customer-lifecycle zelf te ondervangen, of om dit samen met Moodus te doen.

Daarnaast bieden we interessante voordelen aan onze resellers.

Strategisch partner

Strategische partners zijn bedrijven die Moodus integreren in hun bestaande dienstverlening. Strategische partners hebben een trackrecord binnen hun sector en willen graag gebruik maken van de nieuwste technieken op gebied van belevingsmeting, om zichzelf en hun klanten naar een hoger niveau te tillen.

Ze implementeren en adviseren over Moodus producten bij hun klanten.  Ze hebben volledige toegang tot de diensten en producten van Moodus en ontvangen daarop interessante voordelen.

Interesse?
Laten we dan een kop koffie gaan drinken!