Retail

Retail

Krijg helder inzicht in klantbeleving, optimaliseer de customer journey en verhoog uw klantloyaliteit!

Zorg voor een fantastische customer experience!

Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Want waar webwinkels al jaren genadeloos bezig zijn met hun opmars en in zekere zin een oneerlijk voordeel hebben. Is er zeker nog plek voor de fysieke winkel. Veel mensen realiseren zich nog steeds dat het écht zien en voelen van een product onvervangbaar blijft. En dat is meteen het moment waar je als retailer moet excelleren!

Door een fantastische customer experience te realiseren beseffen uw klanten dat die paar euro voordeel online niet opweegt tegen de prettige ervaring in uw winkel. Moodus biedt de tools om alle aspecten van de customer journey te meten en verbeteren. Van de vindbaarheid van uw winkel en de bejegening van het personeel tot de geur in uw winkel en de kleur van het behang. Laat niets aan het toeval over en zorg voor de beste mogelijke Customer experience!

Werk ook aan uw klanloyalitiet!

Omnichannel is de toekomst!

Laat de klantervaring online naadloos overlopen in die van uw fysieke winkel en bouw hiermee nog verder aan uw klantloyaliteit.

Omnichannel is meer dan alleen dezelfde aanbiedingen op uw online platform als in uw winkel. Customer experience is nog belangrijker! Echter is het waarborgen van kwaliteit online een stuk eenvoudiger dan offline. Het monitoren en in kaart brengen van klantervaringen is een facet dat veel retailers nog niet, of niet goed toepassen. Terwijl dit dus van levensbelang is!

Leadgeneratie

Met ingang van de AVG wetgeving in 2018 is het aanzienlijk complexer geworden om contactgegevens van uw klanten te achterhalen. En dat zorgt voor een dilemma, want de eerste stap naar een hogere klantloyaliteit is weten wie uw klant is! 

Hier heeft Moodus gelukkig wat op bedacht. Met de Moodus RD achterhaald u naast de mening van uw klanten nu ook de contactgegevens. Dit doen we door het touchscreen van onze zuil te gebruiken. Nadat u uw klant een aantal vragen hebt gesteld kunt u vragen naar de contactgegevens. Hier kunt u via ons online portaal ook meteen een actie aan koppelen. Zoals het aanbieden van 10% korting op de volgende aankoop in uw winkel!

Leadgeneratie onderzoek klanttevredenheid terminal

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn