Rondje voor
de záák

✔ Contactloze donaties voor de horeca

✔ Donaties rechtstreeks naar je bankrekening

✔ Accepteert betalingen van alle kaarten/devices

pinpas

Donatie zuil

Met ‘Rondje voor de záák’ maken wij het mogelijk om snel, eenvoudig en op een sympathieke manier donaties op te halen. Uw gasten kunnen contactloos met hun pinpas of mobiele telefoon een vooringesteld bedrag doneren, of door middel van de knoppen zelf een bedrag kiezen dat ze willen schenken.

RVDZ

Dit is de RVDZ donatie zuil. Dé manier om donaties op te halen bij uw gasten. Uw gast doneert contactloos met pinpas of mobiele telefoon (NFC) een vooraf ingesteld bedrag, of past het bedrag eenvoudig aan d.m.v. de drie knoppen. (u kiest deze vooringestelde bedragen). Het achterbord is eenvoudig te wisselen en kunt u naar eigen creativiteit vormgeven. Hiermee kunt u helder communiceren waar u de gedoneerde bedragen voor wilt inzetten.

contactless-01

Contactloos

Uw gasten kunnen contactloos doneren met hun pinpas of telefoon. Zeker in deze tijd is dat wel zo fijn!

euro-01

Standaard bedrag

Stel een standaard bedrag in. Hierdoor hoeven mensen die het standaard bedrag willen doneren alleen maar hun betaalmiddel in de buurt van de kaartlezer te houden.

more less-01

Aanpasbaar

Indien uw gasten toch liever een ander bedrag willen doneren. Dan kunnen ze dit kiezen door op een van de voorgeprogrammeerde knoppen te drukken

Achterborden

De achterborden van ‘Rondje voor de záák’ zijn essentieel. Hiermee communiceert u uw boodschap en uw vraag. Wij bieden u een keuze uit een selectie standaard borden. Heeft u liever een gepersonaliseerd achterbord? Dat kan uiteraard ook! Wij bieden blanco templates waarmee u uw eigen bord kan vormgeven (Adobe illustrator) Of wij kunnen dit voor u uit handen nemen.

Statief

Optioneel heeft u de mogelijkheid om een statief bij uw terminal te bestellen. Dit biedt u nog meer bewegingsvrijheid en daarnaast krijgt u van ons gratis een upgrade naar een groter bord van 40×60 cm!

Meer info?

Vul hieronder uw e-mailadres in om een uitgebreide brochure aan te vragen.

Kosten

RVDZ

€1.15
0,-
Per dag
-
  • RVDZ terminal
  • Achterbord
  • Donatie direct op uw rekening
  • 8,5% fee per donatie
Tijdelijk

Rondje voor de záák is een merk van Moodus bv.

Blijf op de hoogte

Moodus wit

Contactweg 47
1014 AN Amsterdam
+31 (0)20 894 3709

info@moodus.com