Moodus Give contactloos doneren donatie paal

Moodus Give

Ontvang contactloze donaties direct op je bankrekening met onze digitale donatiebox!

Het gebruik van contant geld daalt flink. Het aantal contactloze betalingen is namelijk tot 85% (!) gestegen. Welke invloed heeft deze trend op het werven van donaties? Moodus Give maakt het mogelijk om snel, eenvoudig en op een sympathieke manier contactloze donaties op te halen.

Ben je goed voorbereid?

Het gebruik van contactloze betaalmethoden, is door toedoen van het Coronavirus enorm gestegen. Met Moodus Give speel je straks eenvoudig in op het aangepaste (betaal)gedrag van je bezoekers, door hen een contactloze donatie optie aan te dragen. Daarnaast bied je hen de keuzevrijheid om zelf hun donatiebedrag te kiezen, waarna het bedrag rechtstreeks op jouw rekening staat.

Benieuwd wat Moodus Give je ongeveer per jaar zal opleveren?

Moodus Give

Dé nieuwe manier om donaties te werven in een contactloos tijdperk. Ontvang contactloze donaties met pinpas of mobiele telefoon (NFC) met onze digitale donatiebox. Het achterbord is eenvoudig te wisselen en is naar eigen creativiteit vorm te geven. Hierdoor kun je inspelen op emoties en helder communiceren waarvoor de giften bedoeld zijn.

4G / UTP

Betaalpassen & NFC

Waarom
contactloos?

Veilig &
hygiënisch

Dankzij Moodus Give hoeft er geen verleidelijke pot met kleingeld meer op de balie te staan. Het afstorten hiervan is dus ook niet meer nodig. Daarnaast is deze manier van doneren hygiënischer dan met contant geld.

Hogere donatie
bedragen

Onderzoek heeft aangetoond dat men vrijgeviger is met contactloze betalingen. Bij Moodus Give ligt het gemiddeld gedoneerde bedrag op €4,78

Eenvoudige
administratie

De giften worden direct op jouw rekening gestort en hebben een specifiek 'oormerk'. Hierdoor kun je heel eenvoudig zien welke bedragen gedoneerd zijn en blijft jouw rekening overzichtelijk

Minder
contant geld

Men heeft steeds minder vaak contant geld op zak. 80% van alle transacties in 2020 waren zelfs digitaal. En daarvan waren 85% van de betalingen contactloos!

85% van de nederlanders gebruikt contant geld

Start ook met het contactloos werven van donaties! al vanaf €1,15 per dag

Zij ervaren al het gemak van eenvoud

Brochure aanvraag

Vul hier uw e-mailadres in, wij zullen u dan direct onze brochure mailen.