Musea

Musea

Het succes van uw museum
wordt niet alleen bepaald
door de programmering. ​

Natuurlijk zijn goede tentoonstellingen of  evenementen van groot belang. Maar om bezoekersaantallen te laten groeien spelen andere zaken ook een rol. Het bezoek aan uw museum begint voor de bezoeker al op de route ernaartoe. Hoe ervaren zij de omgeving? Kunnen ze goed parkeren, hun fiets kwijt? Is de entree makkelijk te vinden? Is de receptie prettig en klantgericht? Kortom, past de totale ervaring van de bezoeker bij wat hij of zij verwacht? Daarachter komen is van groot belang voor uw interne processen en keuzes voor bedrijfsvoering.

Maar hoe krijg je snel, realtime en betaalbaar inzicht in die ervaringen en verwachtingen? Kwalitatieve onderzoeken en de standaard surveys hebben een relatief lange doorlooptijd en zijn kostbaar. Moodus heeft de oplossing. Met onze zuil en software kunt u bij elk onderdeel van uw organisatie snel en eenvoudig feedback vragen. Wanneer u aanpassingen doet aan uw processen kunt u direct meten hoe uw klanten die aanpassing hebben ervaren. Zo blijft u in dialoog met uw doelgroep en houdt u uw bedrijfsprocessen up to date.

Limburgs museum

Lees hier ons interview met Esther Cazant, senior marketeer van het Limburgs museum in Venlo, over haar ervaring met Moodus.

limburgs logo rond
door de ogen5 magazine format.indd

Bezoekersgeluk

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers, simpelweg door er naar te vragen.

Verkrijg realtime inzicht in bezoekersgeluk door uw bezoekers mee te laten praten. Elke dag en over elk onderwerp. Bespaar hiermee tijd en kosten op uw reguliere onderzoek.

Meet elk aspect van de customer journey direct en krijg realtime inzichten​

Of u nou een gevalideerde vragenlijst wilt afnemen of benieuwd bent hoe uw processen gewaardeerd worden. Met de Moodus zuilen kunt u snel en gemakkelijk zelf uw onderzoeken uitzetten. Resultaten krijgt u realtime teruggekoppeld.  En dit zonder tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

museum traject

Meet - analyseer - verbeter

Met de Moodus zuil is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

IMPROVE2

Vraag nu uw sectorspecifieke brochure aan of plan direct een vrijblijvende demoweek