Musea

Musea

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers, simpelweg door ernaar te vragen. 

Het succes van uw museum wordt niet alleen bepaald door de programmering.

Natuurlijk zijn goede tentoonstellingen of  evenementen van groot belang. Maar om bezoekersaantallen te laten groeien spelen andere zaken ook een rol. Het bezoek aan uw museum begint voor de bezoeker al op de route ernaartoe. Hoe ervaren zij de omgeving? Kunnen ze goed parkeren, hun fiets kwijt? Is de entree makkelijk te vinden? Is de receptie prettig en klantgericht? Kortom, past de totale ervaring van de bezoeker bij wat hij of zij verwacht? Daarachter komen is van groot belang voor uw interne processen en keuzes voor bedrijfsvoering.

Maar hoe krijg je snel, realtime en betaalbaar inzicht in die ervaringen en verwachtingen? Kwalitatieve onderzoeken en de standaard surveys hebben een relatief lange doorlooptijd en zijn kostbaar. Moodus heeft de oplossing. Met onze zuil en software kunt u bij elk onderdeel van uw organisatie snel en eenvoudig feedback vragen. Wanneer u aanpassingen doet aan uw processen kunt u direct meten hoe uw klanten die aanpassing hebben ervaren. Zo blijft u in dialoog met uw doelgroep en houdt u uw bedrijfsprocessen up to date.

Gratis uitproberen

Moodus Give

Dit is de Moodus Give donatie zuil. 
Dé manier om donaties op te halen bij uw bezoekers. 

Limburgs Museum

Lees hier ons interview met Esther Cazant, senior marketeer van het Limburgs museum in Venlo, over haar ervaring met Moodus.
limburgs logo rond
klanttevredenheid meten museum

Bezoekersgeluk

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers, simpelweg door er naar te vragen.Verkrijg realtime inzicht in bezoekersgeluk door uw bezoekers mee te laten praten. Elke dag en over elk onderwerp. Bespaar hiermee tijd en kosten op uw reguliere onderzoek.

Meet - analyseer - verbeter

Met Moodus is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend.

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

meet analyseer verbeter 3

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn