Onderwijs

Onderwijs

Creëer de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers, simpelweg door ernaar te vragen. 

Communiceer met uw studenten

Bent u benieuwd hoe uw studenten over bepaalde vraagstukken denken, waar ze mee zitten en wat ze wél en niet goed vinden gaan binnen uw organisatie? Ga met uw studenten in gesprek en vraag ze naar hun mening. Pas waar nodig processen aan en communiceer naar de studenten wat het geven van hun mening hen heeft opgeleverd. Bereik dit op een snelle en voor u studenten prettige manier. En uiteraard conform de nieuwe AVG wetgeving.

Gratis uitproberen

onderwijs button

Moodus + onderwijs

Lees hier onze blogpost over Waarom steeds meer onderwijsinstellingen geïnteresseerd zijn in de diensten van Moodus.

Moodus

Voor het onderwijs

boeken tekening 2

Studiegeluk

Studenten brengen een aanzienlijk deel van hun leven door op de campus. Het is daarom niet genoeg om enkel te voldoen aan de verwachting van de studenten.

Door goed te communiceren met de studenten  kunnen onderwijsinstellingen de best mogelijke campuservaring realiseren. En daarmee de optimale omgeving creëren voor de student om te excelleren.

Meet - analyseer - verbeter

Met Moodus is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door u gesignaleerde trend.

Heeft u een actie ondernomen doordat u iets is opgevallen in de metingen? Stel uw vraag opnieuw en verifieer direct bij uw bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

meet analyseer verbeter 3

Toets alle facetten van uw organisatie

Vraag uw studenten hoe zij denken over uw facilitaire zaken, de onderwijskwaliteit, het fietsbeleid, het aanbod in de kantine of de mogelijkheden om in alle rust te studeren. Met de Moodus zuilen kunt u snel en gemakkelijk zelf uw onderzoeken uitzetten. Resultaten krijgt u realtime teruggekoppeld.  En dit zonder tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn