Onderwijs

Onderwijs

Creëer de best mogelijke ervaring voor je bezoekers, simpelweg door ernaar te vragen. 

Communiceer met je studenten

Ben je benieuwd hoe je studenten over bepaalde vraagstukken denken, waar ze mee zitten en wat ze wél en niet goed vinden gaan binnen jouw organisatie? Ga met je studenten in gesprek en vraag ze naar hun mening. Pas waar nodig processen aan en communiceer naar de studenten wat het geven van hun mening hen heeft opgeleverd. Bereik dit op een snelle en voor jouw studenten prettige manier. En uiteraard conform de nieuwe AVG wetgeving.

Gratis uitproberen

onderwijs button

Moodus + onderwijs

Lees hier onze blogpost over Waarom steeds meer onderwijsinstellingen geïnteresseerd zijn in de diensten van Moodus.

Moodus

Voor het onderwijs

boeken tekening 2

Studiegeluk

Studenten brengen een aanzienlijk deel van hun leven door op de campus. Het is daarom niet genoeg om enkel te voldoen aan de verwachting van de studenten.

Door goed te communiceren met de studenten kunnen onderwijsinstellingen de best mogelijke campuservaring realiseren. En daarmee de optimale omgeving creëren voor de student om te excelleren.

Meet - analyseer - verbeter

Met Moodus is het bijzonder eenvoudig om direct actie te ondernemen op de door jou gesignaleerde trend.

Heb je een actie ondernomen doordat je iets is opgevallen in de metingen? Stel je vraag opnieuw en verifieer direct bij je bezoekers of de ingreep het gewenste effect heeft gehad, realtime!

meet analyseer verbeter 3

Toets alle facetten van jouw organisatie

Vraag je studenten hoe zij denken over je facilitaire zaken, de onderwijskwaliteit, het fietsbeleid, het aanbod in de kantine of de mogelijkheden om in alle rust te studeren. Met de Moodus zuilen kun je snel en gemakkelijk zelf je onderzoeken uitzetten. Resultaten krijg je realtime teruggekoppeld. En dit zonder tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn