Dit is ons Blog

NPS zuil

Moodus lanceert ‘s werelds eerste NPS zuil!

Hét online meetinstrument hebben wij fysiek gemaakt! In plaats van e-mailtjes te sturen naar uw klanten, zet u nu onze zuil neer om uw klanttevredenheid direct na het klantcontact te meten. Op het moment dat de ervaring hen het meest helder bijstaat!

Met de wildgroei aan online vragenlijsten en review-verzoeken, is het namelijk niet meer dan logisch dat men steeds minder bereid is de tijd te nemen om enquêtes in te vullen. Het resultaat? steeds minder betrouwbare resultaten, omdat de enige overgebleven ‘recensenten’ doorgaans heel positief of heel negatief zijn. Waardoor je het ‘grote midden’ buiten beschouwing laat. Dit probleem lossen wij op met de ‘Net Promoter Score’ (NPS) zuil. Met ‘response rates’ tot wel 50% krijgt u een glashelder inzicht in de mening van uw bezoekers. 

In het online dashboard ziet u realtime hoe uw bezoekers oordelen. En door de grote hoeveelheden data die u opeens ophaalt met de NPS zuil, kunt u binnen enkele dagen zien of eventuele aanpassingen een positief of negatief effect hebben op de klantbeleving. Waardoor u nu razendsnel uw product/service kunt optimaliseren!

Net Promoter Score

Uw bezoekers geven een oordeel variërend tussen de 0 – 10, waarbij 0 het laagst is. NPS gaat er van uit dat enkel de mensen die u met een negen of tien beoordelen u daadwerkelijk aanbevelen aan kennissen. 

De score wordt berekend door het percentage bezoekers dat een waardering tussen de nul en zes geven, wordt afgetrokken van het percentage dat u met een negen of tien beoordeelt.

Early adopter

Wilt u bij de eerste horen die de beschikking hebben over onze nieuwe zuil? Laat dan uw e-mailadres achter in het onderstaande veld. Dan nemen wij contact met u op wanneer de zuilen leverbaar zijn.

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn