Dit is ons Blog

Partnership Moodus & Goed Geschud

Goed Geschud nieuwe partner van Moodus

Met grote trots presenteren wij onze nieuwe samenwerkingspartner, Goed geschud!
Goed geschud is een organisatieadviesbureau met een focus op het onderwijs.

Ze zijn experts op het gebied van onderwijskwaliteit en zetten hierbij de producten van Moodus in. De data van Moodus helpt bij het maken van de analyse over hoe scholen elke dag een stukje beter kunnen worden. Dat gaat verder dan het onderwijs. Het gaat ook over de tevredenheid van de medewerkers, de kwaliteit van de kantine, de ervaring van de bezoeker op een open dag… Goed geschud bouwt aan het vergroten van studentgeluk.

De samenwerking tussen Goed geschud en Moodus past bij de strategie van Moodus om met inhoudelijke experts samen te werken. Dit zorgt er voor dat onze klanten het maximale uit de ‘tools’ van Moodus halen.

Alles in één dashboard

In het gespecialiseerde ‘onderwijs dashboard’ van Goed Geschud en Moodus zetten onderwijsinstellingen onderzoeken uit en zien ze real-time de resultaten.

Ook onderzoeken op locatie bij stagebedrijven of  onder de eigen medewerkers kunnen vanuit het dashboard opgezet worden. Zo hebben onderwijsinstelling al hun sturingsinformatie gecentraliseerd en binnen één online platform.

 

Forse kostenbesparing en meer efficiency

Ons doel is om samen met Goed Geschud zoveel mogelijk onderwijsinstellingen te helpen bij het verzamelen en interpreteren van data. 

We zien namelijk dat veel instellingen worstelen met uitzetten van kwalitatieve onderzoeken. Wat hier vaak aan ten grondslag ligt is een gebrek aan tijd, specifieke kennis en de verkeerde programmatuur. 

Wij zien dat met het gebruik van onze tools en de expertise van onze partner, we zeer snel en efficiënt resultaten kunnen boeken. Wat uiteindelijk voor de instellingen een fikse kostenbesparing oplevert!

Daarnaast doen wij dit op een discrete en door de gebruikers vaak als prettig ervaren manier. Wat resulteert in een participatiegraad van gemiddeld 40%!

Maak zelf kennis met Moodus middels een gratis demo periode

Als je  nieuwsgierig bent geworden naar ons product, neem dan voor een gratis en vrijblijvende demo periode contact met ons of met onze partner Goed Geschud op.

(of klik hier beneden op de gratis demo button)

Creëer ook gelukkigere bezoekers

Ondervind zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn